بیانات
بسم الله الرحمن الرحیم
مدیر جمعیت دفاع از ملت فلسطین، جناب حجت الاسلام والمسلمین شیخ محمد حسن رحیمیان،
رئیس هیئت امنای جمعیت دفاع از ملت فلسطین، سرکار خانم دکتر زهرا مصطفوی،
گرامیان شرکتکننده در این کنفرانس، برادران و خواهرانی که از چهارگوشهی جهان گردآمدهاید،
السلام علیکم و رحمت الله و برکاته،
انتخاب شعار «غزه نماد مقاومت» برای این کنفرانس و زمانبندی برگزاری آن در این برههی سرنوشتساز از تاریخ که مقاومت فلسطینی در حال نبردی عظیم در برابر نسلکشی صهیونیستی است نشان از مسئولیتشناسی گردانندگان این کنفرانس دارد. همچنین دعوت پربرکت ایشان برای ایستادگی در کنار ملت و قضیه و مقاومت فلسطین، مسئولیتهای بزرگی را بر دوش همهی ما میگذارد و فراخوانی دائمی برای نیروهای امت در جهت یاری و پشتیبانی ملت فلسطین و حمایت از مقاومت قهرمانانهای است که امروز با فداکاریها و دلاوریها و خون مردان و ایستادگی ملتش در حال رقم زدن آیندهی امت و صیانت از کرامت و تقویت سرزندگی آن است.
افسران و سربازان اسرائیلی که تا همین امروز در غزه به دست گروههای مقاومت فلسطینی کشته شدهاند چندین برابر آمار جنگ شش روزهی 1967 است.
ارتش اسرائیل که در جنگ شش روزه بیش از 69هزار کیلومتر مربع [از سرزمینهای مسلمانان] را اشغال کرد امروز در بخشی از مساحت غزه گرفتار شکست شده است و از دستیابی به هر هدفی یا اعلام اشغال [تازه] یا حتی نزدیک شدن به پیروزی ناتوان است و مدام از عقبنشینیهایش با عنوان انتقال به مرحلهی بعد یاد میکند. پس شعار این کنفرانس یعنی «غره نماد مقاومت»، شعاری بهجا و درست است.
غزه امروز نماد است چون در غزه یک مقاومت شریف پیشگام سازشناپذیر وجود دارد.
و نماد است چون با مقاومتش در حال بیان سازشناپذیری، سرزندگی، سربلندی، بلندپروازی و آرزوی ملتهای ماست که تشنهی عزت و پیروزیاند.
اگر غزه مقاومت نمیکرد نماد عزت نمیبود.
این مقاومت است که صاحبان و پرچمداران خود را عزیز میسازد.
مقاومت رمز عزت و کرامت و کلید پیروزی است.
غزه به لحاظ جغرافیایی کوچک اما از منظر سربلندی و دلاوری بزرگ است.
غزه امروز به لحاظ کرامت، سرزندگی و سازشناپذیری از همهی جهان وسیعتر است.
دشمن و سرورانش از آغاز اشغال فلسطین روی دو مسیر کار کردند. اول، قانونیسازی بینالمللی اشغال و بزک کردن چهرهاش و جلوه دادن آن به عنوان یک رژیم نمونهی متمدن که میتواند در منطقه الگو شناخته شود.
در بخش اول با توجه به توان و سلطهشان بر سازمانهای بزرگ بین المللی و نظامها و قدرتهای فعال و مؤثر غربی، به موفقیتهای چشمگیری دست یافتند.
اما مسیر دوم را میتوان در تضعیف و خفه کردن مقاومت ملت فلسطین و پایان بخشیدن به آرمان ایشان خلاصه کرد و همچنین اخراجشان از عرصهی تعاملهای بین المللی با تکیه به زور با هدف کنار زدن نیروهای مقاومت و انتخاب گزینهی عادیسازی روابط که ضامن اخراج سازمانهای تأثیرگذار از عرصهی نبرد بود.
گزینهی عادیسازی روابط از گذشته تا امروز پروژهای برای لگام زدن به ارادهی امت، نابود کردن اصلیترین آرمان آن و چند پاره کردن گزینههای واحدش بوده است تا جایی که نزدیک بود آرمان فلسطین که آرمان امت است به یک آرمان فلسطینی محدود یتیم غریب، حتی غریب میان اهالی و قوم و برادران خود، تبدیل گردد.
گزینهی عادیسازی روابط با دشمن موجب شد آرمان و حق ملت فلسطین دربارهی سرزمینشان در معرض تهدید و حتی در معرض خطر شدید و سراشیب قرار گیرد؛ سراشیبی که ممکن بود به هر یک از مسیرهای خطرناک توطئه، فروگذاری از یاری ملت فلسطین و دست برداشتن از حق و آرمان و مقاومت و آیندهی آن بیانجامد.
در این لحظهی مرگبار «طوفان الاقصی»ی مقاومت آمد و همهی برگهها و محاسبات را در هم ریخت و تهدیدها را به یک فرصت وجودی پیشرفته و نقطهی عطف برای تغییر مسیرهایی تبدیل کرد که دشمن سالیان دراز رویشان کار کرده بود.
طوفان الاقصی نشان شکست را در ضمیر صهیونیستها حک کرد و این نشان پاک نخواهد شد. اسطوره[ی شکستناپذیریشان] شکست و الگوی [تمدنیشان] تکه تکه شد و هیبتشان از هم پاشید و پروژهشان متزلزل شد و آرمانی که سالیان دراز کوشیده بودند خفهاش کنند بازگشت و در صدر همهی اخبار جهانی قرار گرفت و جهان را بار دیگر بیدار کرد و حجم و حضور پرطنین خودش را بازیافت و خویش را به عنوان یک آرمان جهانی گسترده و حاضر در همهی جغرافیا و عرصههای جهانی به نمایش گذاشت.
طوفان الاقصای مقاومت به همهی کوششها برای کنار زدن آرمان فلسطین، سیلی سختی نواخت و تأکید کرد این آرمان که افراد زیادی در غرب و شرق و بسیاری از دور و نزدیک علیه آن دسیسه چیدند اگر مقاومت و اسلحه و فداکاریهایش نبود، زنده نمیماند. چه، هیچ کس جز به واسطهی مقاومت در این جهان زورگوی وحشی حضور ندارد و حق اگر به قدرت و ایمان و ارادهی مقاومت و ایستادگی مسلح شود، هراندازه هم که دشمن زورگو و سرکش باشد، نمیتوان شکستش داد.
دشمن اسرائیلی که امروز در کشتار و جنایت غرق شده و دهها هزار تن از کودکان و زنان را میکشد و یک نسلکشی را علیه هر چیز زنده و مردهای پیش میبرد و عظیمترین جنایتهای تاریخ مدرن را رقم میزند، همهی اینها برای پوشاندن شکستهایش با کشتار و پاک کردن تصویر اسرائیل خوارشدهی ۷ اکتبر به وسیلهی تصویر جنایتها و کشتارها و گرفتن انتقام پروژهای است که او و سرورانش بیش از ۵۰ سال بود همهی توانشان را روی آن گذاشته بودند.
عزیزان،
غرب و در صدر آن ایالات متحدهي امریکا و بریتانیا در تهاجمشان به منطقهی ما پیکره و اندیشهی امت را از طول و عرض با پروژههای تجزیه و تحریف و فریب و چندپارگی، تکه تکه کردند و دست ستمگران و قلمهای آلوده و صدای مزدبگیران و عقلهای اجارهای در این مسیر یاریشان کرد و هر چیز یکپارچهای را با طائفهگرایی و نژادپرستی و مذهبگرایی از هم دریدند و بر جداافتادگی هر جداافتادهای افزودند و مشترکات بزرگ امت به نفع تفاوتهای کوچکش کنار رفت؛ آن هم در دورانی که هویت و توان و نقش و وجود امت در معرض خطراتی عمیق و توفنده بود…
تلاش کردند ملتهای ما را با آرمانهای جدایی، تکه تکه کنند اما این تنها فلسطین بود که دریچهی وحدت و مسیر همگرایی و پایگاه بیداری و معراج گذار به آیندهای باقی ماند که ملتهای ما تشنهی آن هستند؛ آیندهی بازدارندگی، عزت، آزادی، حق حاکمیت، ثبات و رفاه.
پس از دههها تلاش متمرکز با پشتیبانی کامل امریکا و غرب برای تکه تکه کردن، تجزیه و ذوب کردن آرمان فلسطین اکنون لبنان، سوریه، عراق، ایران و یمن گستردهتر از توقع دشمن به یاری غزه آمدهاند و گروههای مقاومت توانستهاند این رژیم غاصب را در طول بیش از ۱۰۰ روز با آتش محاصره کنند که امری بیسابقه است.
خون شهیدان یاری غزه در لبنان، خون شهیدان یاری غزه در سوریه، خون شهیدان یاری غزه در عراق، خون شهیدان یاری غزه در یمن و خون شهیدان یاری غزه در ایران که آخرین آن خون سردار سید رضی موسوی بود، همهی این خونها با خون شهیدان غزه و کرانهی باختری به وحدت و همگرایی رسیدهاند و یکدیگر را کامل میکنند.
این همان وحدت خون، سلاح، میدان و هدف است که خواب را از چشم دشمنان ما ربوده. این همان چیزی است که باید ادامهاش دهیم و بکوشیم بر حجم و عمق و امتداد آن بیافزاییم.
هر کس باور دارد این امت گزینهای جز مقاومت دارد بسیار بسیار بسیار در اشتباه و خیال است.
اسرائیل فلسطین را نه با دیپلماسی بلکه با سلاح و قدرت اشغال کرد، اسرائیل سال 1982 بیروت را نه با دیپلماسی بلکه با سلاح و قدرت اشغال کرد و امروز نیز امت را نه با دیپلماسی بلکه با سلاح و قدرت تهدید میکند.
اسرائیل سال 1982 نه با دیپلماسی بلکه با مقاومت از لبنان پس زده شد.
و اسرائیل از غزه و فلسطین نه با دیپلماسی بلکه با مقاومت پس زده خواهد شد.
ما به عنوان امت هیچ گزینهای جز مقاومت نداریم، چیزی جز مقاومت در دست نداریم و چیزی جز مقاومت برای دل بستن به آن نداریم.
این نبرد با دشمن، نبرد یک روز و دو روز نیست بلکه نبردی مداوم و پیوسته و متراکم است و باید در این نبرد حاضر بمانیم.
گردآمدن ناوگانهای کشورهای مستکبر در حمایت از اسرائیل تنها نشاندهندهی سستی و تزلزل اسرائیل است و این آن چیزی است که باید موجب محکمترشدن ارادهی ما در پافشاری بر گزینهی مقاومت باشد. چه، اگر امروز شرایط آزادسازی فلسطین فراهم نیست اما ما وظیفه داریم برای فردا و روزهای پس از آن آماده باشیم و آماده شویم.
دل بستن به سازمانهای بین المللی و آنچه به اصطلاح جامعهی بین الملل نامیده میشود همانگونه که بارها دیدید و دیدیم یک دلبستگی ناکام و شکستخورده است که هیچ چیز جز حسرت و ضرر و ناکامی و تلخی به همراه ندارد.
به این نهادهای بینالمللی نمیتوان دل بست چون اینها وابسته به ارادهی سردمداران امریکا هستند. آخرین طنز و توطئهی این سازمانها هم قطعنامهی محکومیت یمن به علت حمله به کشتیهای اسرائیلی در دفاع از غزه و قانونی دانستن حملهی امریکا و بریتانیا به برادران «انصار الله» و نادیده گرفتن سراسر گستاخانه و پلیدانهی دو میلیون شهروند فلسطینی بود که به واسطهی کشتارها و تجاوزهای اسرائیلی شهید، زخمی، زندانی، گرسنه، تشنه و در بیابان آواره شدهاند.
از [تریبون] این کنفرانس پربرکت از سران و ملت جمهوری اسلامی ایران به واسطهی موضعگیریهای حمایتی پیشگامانهشان و موضعگیریهای اصیل و حکیمانهی حضرت امام و رهبر، آیت الله سید علی خامنهای(دام ظله) تشکر میکنم.
از این کنفرانس و از ایستادگی و یاری مقاومت از سوی شما، متشکرم.
مقاومت اسلامی لبنان پیمان بسته است که تا هنگام پیروزی غزه در جایگاه یاری آن باقی بماند.
پیمان ما با امام خمینی بزرگمان (قدس سره) این است که از وصیتهایش پاسداری کنیم، در مسیرش بمانیم و راهش را ادامه دهیم؛ راهی که عاقبت آن چیزی جز پیروزی، عزت و کرامت نخواهد بود.
بسم الله الرحمن الرحیم «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ (محمد/۷)»
و السلام علیکم و رحمت الله و برکاته
جستجو
دغدغههای امت
-...
-
لبیک یا حسینگفتارهای عاشورایی سالهای ۱۴۳۲ تا ۱۴۳۵ قمریانتشارات خیمه
-
چرا سوریه؟سخنرانیها و مصاحبهها دربارهی سوریه از سال 2008 تا 2016 میلادیانتشارات جمکران
-
امام مهدی(عج) و اخبار غیبسخنرانی شبهای پنجم و هفتم و نهم محرم 2014 میلادیانتشارات جمکران