


بیانات
سخنرانی سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان، به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان
| فیلم


بخشهایی از متن بیانات:
فرازها:
به برادران و خواهرانم تأکید میکنم وقتی یک کمک یا سبد یا وعدهی غذایی را برای یک خانه، شخص یا خانواده میبرید، یا میخواهید کوپن بهشان تحویل دهید یا از اینگونه کارها، هیچ فیلم یا عکسی نباید گرفته شود. بههیچ وجه نباید تصویربرداری شود. برخی برادران پرسیدند حتی برای آرشیو؟! گفتم حتی برای آرشیو. ما به چنین آرشیوی نیاز نداریم. بله، میتوانید در مجتمع، ورزشگاه، میدان و سالنی که مواد غذایی در حال آمادهسازی است تصویر بگیرید. اشکالی ندارد. چنانکه معمول است. یا مثلا تصویربرداری از قرار دادن اجناس داخل کامیون نیز مشکلی ندارد. اما وقتی به مرحلهی آخر که تحویل به خانواده است، میرسیم، به هیچوجه نباید تصویری گرفته شود. این خانواده به هیچوجه نباید لحظهای احساس خجالت، حیا، نقص، خواری یا… کند که کسی آمده است به او غذا یا کمک نقدی یا غیر نقدی تحویل دهد و بلافاصله دارد فیلم هم میگیرد! این با آنکه کار برای «وجه الله (سبحانه و تعالی)» باشد منافات دارد چون پافشاری بر کرامت، آبرو، احترام، محبت و انسانیت مردم نیز از اوجب واجبات است.
دوم: الآن میخواهیم برویم کمک را برسانیم، هیچ دلیلی ندارد ۵ یا ۶ نفر بروند. کمترین تعداد بروند. مثلا اگر ۲ نفره میتوانند با کمک هم ببرند، ۲ نفر بروند. ۳ نفر لازم است، ۳ نفر بروند. نه اینکه مثل برخی کشورها و موارد که میخواهند یک بستهی غذایی برسانند، میبینی یک هیئت پرتعداد دارند میروند یک کارتن مواد غذایی بدهند به یک خانواده. این مطلقا بیادبانه و نامناسب است. باید شدیدا و با دقت بر هر چیزی که کرامت این خانوادهها و افراد را حفظ کند پافشاری داشته باشیم اگرنه ممکن است این کار هیچ ثواب و پاداشی نداشته باشد. بله، ممکن است فایدهی دنیوی داشته باشد که حالا یک مادهی غذایی دادهایم و آنها هم به ما علاقهمند شدند و از ما حمایت کردند اما در آخرت هیچ جایی ندارد. کاری که در آخرت از جایگاهی برخوردار است این است که این کار برای «وجه الله (سبحانه و تعالی)» باشد و کرامت مردمی را که از آنها دستگیری میکنیم، حفظ کند.
امام حسن مجتبی(علیه السلام)، نوهی پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) بسیار بزرگواری مشهور بودند. در روایات معروف است که وقتی کسی میآمد و از ایشان درخواستی داشت و قرض، پول یا کمکی میخواست، امام نمیگذاشت او صحبت کند. میگفت درخواستت را بنویس و بگذار پشت در. تا حتی آن شخص مجبور نشود بنشیند و توضیح دهد که چه نیازی دارد و در نتیجه احتمالا احساس فروتنی، خواری، پستی یا… کند. میخواستم روی اهمیت بسیار شدید و عظیم این موضوع در این ایام تأکید کنم.
جستجو

دغدغههای امت

-...
-
لبیک یا حسینگفتارهای عاشورایی سالهای ۱۴۳۲ تا ۱۴۳۵ قمریانتشارات خیمه
-
چرا سوریه؟سخنرانیها و مصاحبهها دربارهی سوریه از سال 2008 تا 2016 میلادیانتشارات جمکران
-
امام مهدی(عج) و اخبار غیبسخنرانی شبهای پنجم و هفتم و نهم محرم 2014 میلادیانتشارات جمکران
کتاب
